Globis ontwikkelt dimensioning app met ‘Kinect’-technologie
03/07/2018
Persartikel: Globis en Yellowstar Solutions eerste Softwarepartners van iSHARE
04/10/2018
Show all

Casestudie gebruik ishare in wms software, speelgoed van china tot op het schap van de retailer.

Uniform, simpel en gecontroleerd logistieke data delen

In opdracht van de Topsector Logistiek hebben in 2017 tientallen publieke en private partijen uit de logistieke sector gezamenlijk uniforme afspraken voor identificatie, authenticatie en autorisatie ontwikkeld.

Met behulp van het iSHARE Afsprakenstelsel kan vanaf dit jaar iedereen met iedereen in de logistieke sector data delen. Ook met tot dusver onbekende partijen. Op een simpele en gecontroleerde manier.

Met iSHARE wil het Neutraal Logistiek Informatie Platform, hét platform ter bevordering van data delen in de logistiek en onderdeel van het Topsector Logistiek programma, data delen in de logistieke sector verder aanjagen.

Dit jaar vormt de iSHARE stand een paraplu voor een groot aantal partners van iSHARE. Zo zullen onder andere Cargonaut, ECS International, Globis Software, Portbase, Rijkswaterstaat, Secure Logistics, UC Group en Yelllowstar ‘acte de presence’ geven en bezoekers informeren over hoe iSHARE bijdraagt aan hun propositie(s).

Net als vorig jaar kunt u zich tijdens de registratie voor ICT & Logistiek inschrijven voor verschillende informatiesessies in het iSHARE Works Theater op de iSHARE stand.

De Heer Karel Van den Berghe
Eigenaar & CEO van Globis Software NV

Transport & distributie
Supply chain management

08-11-2018 | 11:30 -12:00
Theater 8 – iSHARE Works