Globis to offer Global Freight Visibility Service
13/06/2016
Globis to offer Global Freight Visibility Service
13/06/2016
Show all

Globis biedt ‘Global Freight Visibility’-dienst aan

Globis kondigt de integratie van het Logit-One ‘Global Freight Visibility Platform’ aan. Dit biedt Globis- klanten de mogelijkheid om een volledig overzicht te bewaren van hun oceaancontainers en de aankomst ervan accuraat te voorspellen.

De dynamische workflows in Globis kunnen tal van acties aansturen. Bijgevolg gebeurt de voorspelling van een late aankomst al in een heel vroeg stadium. Op zijn beurt kan dit de automatische verzending van waarschuwingen activeren, zowel intern als naar klanten en bestemmelingen.
In plaats van afzonderlijke koppelingen te maken met een groot aantal logistieke trackingplatformen, transporteurs en havens, sloot Globis een strategisch partnerschap af met Logit-One. Dit ontwikkelde een uniek platform voor de opvolging van wereldwijde verscheping, van vertrek tot aankomst. Zo fungeert Globis als de ultieme ‘controletoren’ voor jouw wereldwijde logistieke verrichtingen.

We brengen niet enkel de realtime positie van je zending in beeld. Dankzij de integratie van data van losdiensten, havenautoriteiten enz. kunnen we ook de exacte datum en het precieze tijdstip voorspellen waarop de container gelost zal zijn.

Logit-One baseerde zijn visibiliteitsplatform op de ontwikkeling van ‘Project Comics’, dat subsidies genoot van de Europese overheid. DHL was de klant die het platform wereldwijd lanceerde.