Globis sluit aan bij het VIL-project ‘NACATRANS’
13/06/2016
Nedcargo and Globis Software sign multi-year collaboration contract
16/01/2017
Show all

Het logistieke landschap verandert continu en in snel tempo. De focus van zowel gebruikers als leveranciers komt steeds meer te liggen op het onderling delen van data en resources. ‘Het netwerk’ wordt belangrijker dan het individuele bedrijf, dat is de toekomst!

Ook het beheersbaar maken van de logistieke keten, met optimale transparantie en efficiëntie en een absoluut minimum aan kosten en procesfouten is de opdracht voor elke schakel.

Bovendien moet de dienstverlening vlot en zonder vertraging of administratieve overhead aanpasbaar zijn aan de noden van elke klant.

Het Globis software-platform voor ERP, WMS, FMS en TMS is vanuit bovenstaande filosofie ontwikkeld om ‘best of breed’ oplossingen te bieden voor onder andere orderadministratie en resource planning , warehouse management, forwarding en transport management.

Tijdens de vakbeurs Transport & Logistics in Ahoy Rotterdam nodigt Globis u graag uit op stand B109 om onze toepassingen te komen bekijken.

Met één van onze overheerlijke alcoholvrije cocktails in de hand kunt u meteen ook kennismaken met ons track-record aan “all-round” gerealiseerde software oplossingen bij verscheidene logistieke spelers.

Om uw gratis toegangsticket tot de beurs te ontvangen, klik op de button hieronder…

Kunt u deze beurs niet bezoeken maar wilt u meer informatie over onze oplossingen, neem dan contact op met Maarten Van Gysegem op +32 59 70 15 52 of via maarten.vangysegem@globis.be voor België of Gerben Scholten +31 318 522 445 of via gerben.scholten@globis-sorfware.com voor Nederland.

Wij kijken er naar uit kennis te maken met u.

Met vriendelijke groeten,

Karel Van den Berghe
Managing Director