Globis heeft het genoegen u een gevarieerd en breed aanbod aan functionele en technische opleidingen op elk niveau voor te stellen.

GLOBIS 10 – Functionele opleidingen

Functionele opleidingen behandelen het gebruik en de instellingen van de software. Hoe moet ik een order aanmaken? Hoe zoek ik mijn informatie? Hoe doe ik een magazijn transfer? Deze opleiding is voornamelijk gericht naar de Key-users ter ondersteuning van zijn of haar professionele activiteiten en ter ondersteuning van collega eind-gebruikers.

Max. 15 deelnemers

GLOBIS 10 – Technische opleidingen

In de technische opleiding leert u alles over de installatie, technische aanpassingen, integraties en technisch beheer en optimalisatie van Globis software. De voornaamste doelgroep zijn IT professionals en/of iemand die professioneel bezig is met informatietechnologie. Deze persoon werkt voor een professioneel IT bedrijf (Globis partner) of op de IT afdeling van een eindgebruiker.

Max. 10 deelnemers

Opgelet!

De trainingen vinden plaats in onze kantoren in Erembodegem. Verdere locatie details en exact uurrooster worden bezorgd bij inschrijving. Aan de deelnemers wordt gevraagd om hun eigen laptop mee te brengen en hierop de laatste versie van Java te installeren.

Opleidingskalender

De volgende reeks opleidingen zullen doorgaan in het voorjaar van 2019. Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina voor meer nieuws.

Globis functionele opleidingen

Klik op een opleiding voor meer info en om je in te schrijven

Globis technische opleidingen

Klik op een opleiding voor meer info en om je in te schrijven

Prijzen

Dagprijs: € 450 voor 1 persoon

Nota : Wordt er deelgenomen per klant door meerdere personen aan eenzelfde sessie, dan gelden volgende tarieven:

Dagprijs: € 850 voor 2 personen
Dagprijs: € 1.600 voor 3 personen

Certificaat

Wie deelneemt, ontvangt een officieel Globis certificaat voor de gevolgde opleidingsdag.

Indien u meer inlichtingen wenst,
kan u ons contacteren via academy@globis-software.com