Invitation – GlobChain® Launch – 21/11/2017
18/10/2017
Globis present op Supply Chain Innovations-beurs
28/03/2018
Show all

Bezoek de stand van Globis op dé WMS-beurs van Nederland

Logistieke processen worden in sneltempo gedigitaliseerd en we zien steeds belangrijkere trends als IoT (Internet of Things), big data en blockchain. Onder het thema Doe Meer met Data worden die onderwerpen aangepakt op woensdag 21 maart 2018 op de WMS-dag in Den Bosch.

Globis tekent uiteraard present. Onze WMS-software organiseert en automatiseert de processen in uw warehouse en stelt uw dagelijkse operaties volledig op punt met gebruik van de nieuwste technologieën. Ons platform kan snel opgezet worden en kan aangepast worden aan de noden van elke klant. Dankzij het Globis-WMS kunt u de focus op uw klant en zijn noden leggen. De klant krijgt dan weer volledige transparantie en kan zijn goederen volgen doorheen het warehouse.

Kom daarom op 21 maart kennis maken met ons softwareplatform in Congrescentrum 1931 in Den Bosch (NL).

De WMS-dag is al meer dan 20 jaar hét evenement voor warehouse-, supply chain- logistiek- en ICT managers die hun kennis over WMS willen verrijken. Daarnaast is de WMS-dag ook interessant voor iedereen die de processen in zijn magazijn wil verbeteren. Op deze beurs leert u hoe u een WMS selecteert, welke pakketten er zijn en waar de valkuilen liggen.