Globis, keynote van Deloitte op de ‘Dag van Inkoop en Logistiek’
24/04/2018
Karel Van den Berghe spreker op CSCMP European Conference 2018
14/05/2018
Show all

iSHARE, ook voor het MKB

iSHARE is voor iedereen in de sector geschikt. Ook voor het midden- en kleinbedrijf in de logistiek.

We zijn dan ook blij met de interesse van IT-partijen om iSHARE te integreren in hun software zodat het MKB in Nederland ook laagdrempelig en eenvoudig kan profiteren van de voordelen van het afsprakenstelsel.

Lees hier wat bijvoorbeeld launching customers Globis Software en Yellowstar Solutions te zeggen hebben over iSHARE:

We integreren iSHARE in onze GlobSync-module. Door de compatibiliteit van GlobSync met het iSHARE-stelsel zal onderling digitaal communiceren voor logistieke dienstverleners nog makkelijker en veiliger worden. Het partnerschap met iSHARE past perfect in onze strategie om binnen de supply chain op een slimme manier informatie uit te wisselen. Overlappingen worden weggewerkt, waardoor samenwerken vlotter gaat. Dat betekent winst voor iedereen.”

– Karel Van den Berghe, CEO van Globis Software.

De Supply Chain wordt steeds complexer en bedrijven zijn op zoek naar meer flexibiliteit, inzicht en betrouwbaarheid om pieken op te vangen. Via webportalen, ordermanagement en track & trace oplossingen verkleinen we de afstand tussen de verschillende partijen in de keten. Maar hoe kunnen we de identiteit van onze klanten veiligstellen? En hoe kunnen we snel maar vooral veilig nieuwe ketenpartijen aansluiten op het systeem. We integreren iSHARE in ons Star Connect, omdat wij het belangrijk vinden om data op een veilige manier te delen met alle partijen in de keten, ook met tot dusver onbekenden.

– Orfeo Ost, Product Manager bij Yellowstar Solutions.