iSHARE, ook voor het MKB
02/06/2018
Persbericht – Peter Dennes versterkt managementteam Globis als General Manager
06/06/2018
Show all

Karel Van den Berghe spreker op CSCMP European Conference 2018

‘CSCMP European Conference’ is hét supply chain evenement van Europa. Karel Van den Berghe, CEO van Globis, is er te gast als spreker op 17 mei. Aan de rand van de grootste haven van Europa deelt hij zijn inzichten over het disruptieve GlobChain-platform.

De CSCMP-associatie (Council of Supply Chain Management Professionals) organiseert van 16 tot 18 mei de CSCMP European Conference in Rotterdam. Meer dan 30 toonaangevende supply chain-professionals van over heel de wereld delen er hun expertise. Zo ook Karel Van den Berghe, CEO van Globis.

De driedaagse conferentie brengt je up-to-date over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de supply chain-wereld. In de reeks ‘Disruptive technology’ inspireert Karel Van den Berghe logistieke dienstverleners om processen en gegevensuitwisseling te stroomlijnen via het co-creatie platform GlobChain.

‘Visibility in Global Supply Chains: from Control Towers to Elastic Search – Case Study Globchain’ Karel Van den Berghe

Wanneer? Donderdag 17 mei van 15.35 tot 16.15 uur

Waar? Room 2, World Trade Center Rotterdam

Meer informatie vind je hier: http://www.cscmpeurope.org/home/sessions/creating-visibility-in-global-supply-chains-from-control-towers-to-elastic-search-case-study-globchain-globis/