Globis_sustainable_commitment

Duurzaam engagement

Onze softwaremodules maken essentieel onderdeel uit van onze oplossingen. Ons engagement gaat evenwel veel verder. Globis staat voor effectieve productieketenoplossingen, duurzame partnerrelaties en een uitgebreide know-how in productie, logistiek en handel.
Globis_project_approach

Projectgeoriënteerde aanpak

We komen tot onze oplossingen aan de hand van een projectgebaseerde aanpak. We kiezen bovendien voor een benadering in fases, met concrete doelstellingen, een duidelijk afgelijnd budget en vastgestelde mijlpalen voor elke fase. Je wordt in elk stadium nauw betrokken bij de planning en de implementatie.
Globis_training

Training en ondersteuning

Na een succesvolle implementatie helpen we je graag bij het onderhoud en de ondersteuning van je systeem, maar ook met de opleiding en training van je werknemers. Met één doel voor ogen: je systeem te allen tijde operationeel houden.
Contacteer ons
Globis_academy

Globis acadamie

Globis organiseert op regelmatige basis standaardopleidingen. Deze vinden plaats in het Globis-trainingscentrum in Aalst of op locatie. Vragen over ons trainingsaanbod? Contacteer ons gerust via academy@globis-software.com
Contacteer ons
Globis_consultancy

Consultancy

Analyse en ontwerp
Kies voor onafhankelijk advies in stap-voor-stap onderzoeken en de volledige implementatie van grootschalige projecten. Eerst brengen we je productieketen, omgeving, behoeften en objectieven in kaart. De volgende stap? Een oplossing op maat ontwerpen, met de juiste architectuur.

Kennis en expertise
Complex bestellingenbeheer? Productiefouten? Of vaak late levering? Onze experten combineren hun ervaring in productieketenoptimalisatie met marktgerichte expertise, productexpertise en creativiteit. Het resultaat: verhoogde efficiëntie en meer personaliseringsmogelijkheden tegen lagere kosten.

Globis_integration

Integratie

Naadloze integratie
Tijdens de uitrolfase gebeurt de instelling van de parameters voor alle softwaremodules op basis van de resultaten van de analyse. Deze worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Een sterk projectteam verzekert een naadloze integratie tussen analyse en implementatie.

Opleiding en training
Je systeem ondergaat grondige testen, wordt gevalideerd en gefinetuned. Eens het perfect werkt, helpen we bij de opstart met een doeltreffend trainings- en informatieprogramma. De finale oplevering volgt na een of meerdere analyse- en implementatiefases.

Onderhoud en ondersteuning

Globis biedt onafhankelijke ondersteuning aan en verzekert een naadloos onderhoud van je systeem. Ons meertalig ondersteunend team is verantwoordelijk voor de operationele efficiëntie. Online troubleshooting en diagnose vanop afstand maken net zo goed deel uit van onze standaard aanpak.

Altijd up-to-date

Je software is altijd accuraat en compatibel met de laatste ontwikkelingen. Om jou en je medewerkers up-to-date te houden, organiseren we regelmatig basistrainingssessies en workshops. We lassen ook geregeld feedback- en evaluatiemomenten in.

Clouddiensten

Schaalbaar en flexibel

Globis stelt je met veel plezier een gloednieuw cloudplatform voor. Dit platform biedt een gemakkelijke en veilige toegang tot al je applicaties en diensten. Onze clouddienst is schaalbaar, flexibel en wordt continu geüpdated volgens de laatste ontwikkelingen.

Maximale efficiëntie

Onze missie? Jouw productieketen optimaliseren. Het resultaat: meer efficiëntie, maar ook meer overzicht, reactiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Globis werkt zowel on-premise als in de cloud. Bovendien voorzien we alle benodigde hardware, software en dienstverlening.