Organization Management Team

Meet our Directors

Karel Van Den Berghe

Algemeen directeur / Partner

+32 53 70 15 52


Karel Van den Berghe is de oprichter en CEO van Globis. Karel startte zijn carrière in de verpakkingsindustrie als productiemanager en bouwde in de jaren 90 een volledige ERP-suite voor het familiebedrijf waar hij werkte. Nadat hij zeven jaar operationele ervaring opgedaan had, richtte hij Globis op, waarmee hij zijn product bij tal van handels- en productiebedrijven aan de man wist te brengen.

Karel, die bekend staat als een goede peoplemanager en motivator, startte gelijktijdig ook met de vorming van een team van professionele ontwikkelaars en consultants.

Karel Versavel

Directeur productontwikkeling / Partner


Als oplossingenarchitect heeft Karel Versavel meer dan dertig jaar ervaring in ERP-software-oplossingen op de teller. Vijftien jaar lang vervulde hij de rol van IT-manager in een textielproductiebedrijf. Hij droeg er de verantwoordelijkheid voor de uitbouw van een volledig ERP-systeem op basis van inhouse AS400-technologie.

Vervolgens trad hij als senior consultant toe tot het Globis-team, waarin hij de voorbije jaren doorgroeide tot senior oplossingenarchitect. Als dusdanig is hij betrokken bij het oplossingenontwerp voor klantenprojecten en bij de interne ontwikkeling en vormt hij de link tussen de project- en de ontwikkelingsafdelingen.

Andy Ost

Consultancy Manager


Als senior projectmanager heeft Andy Ost 21 jaar ervaring in softwareprojecten, functionele analyse en teammanagement. Hij kwam twee jaar geleden bij Globis terecht nadat hij diverse jobfuncties vervulde, van consultant tot klantendienstmanager, bij JDA (voordien RedPrairie), wereldleider in de aanbieding van WMS. Bij Globis nam hij recent nog het management van een groot ERP-project voor Brepols op zich.

Maarten Van Gysegem

Sales Manager België


Maarten Van Gysegem heeft negen jaar ervaring in verschillende functies gelinkt aan Enterprise Business Software-oplossingen voor kmo’s. Zijn expertise omvat diverse marktgebieden: productie, massamaatwerk, handel, detailhandel en geavanceerde logistiek.

Het is een kolfje naar zijn hand om indrukwekkende presentaties te geven die op maat zijn aangepast aan de noden en vereisten van klanten en organisaties. Partnerrelaties dusdanig beheren dat ze tot businessgroei leiden en opportuniteiten spotten om nieuwe partnerrelaties aan te gaan behoren ook tot zijn takenpakket.

Als Salesmanager is hij een invloedrijke teamspeler met leiderstalenten en verstaat hij de kunst om een salesteam zo te coachen dat het zijn doelstellingen weet te bereiken. Maarten ging in februari 2015 bij Globis aan de slag.

Peter Dennes

COO CFO


Peter Dennes behaalde een master Handelsingenieur aan de KU Leuven. Hij begon zijn carrière in de bankensector bij Fortis. Daarna nam hij verschillende financiële planningsfuncties en strategische functies op, onder andere bij Daikin. Ervaring in de software- en logistieke sector deed Dennes respectievelijk op bij ADP (Car Dealer Services) en Univar (value added logistics in chemische distributie). In juni behaalde hij nog een Executive MBA aan de Antwerp Management School. Dennes is een fervent skiër en fietser.