Partners

Sluit je aan bij een groep van erkende integratie- en oplossingenpartners om je klanten toegang te geven tot de meest toonaangevende tools op de markt om hun processen te automatiseren. Door een partnership met Globis af te sluiten, kan je je bedrijfsopportuniteiten uitbreiden naar nieuwe markten en oplossingen. Plan, installeer en beheer Globis-oplossingen en verhoog het rendement van zowel je eigen business als die van je klanten.

Ga voor een relatie die jouw ambities vervult.

Oplossingenadviseur

Win het vertrouwen van je klanten als expert in ERP- en WMS-oplossingen. We laten jouw toewijding en succes niet onbeloond.

Sta je klanten bij als vertrouwd expert in Globis-oplossingen.
Ben je verkoper of consultant en voorzie je in salesexpertise, dienstverlening, klantentraining, technische implementatie en/of ondersteuning van de Globis-productenportfolio? Dan is het partnerprogramma ‘Oplossingenadviseur’ iets voor jou. Los van wie precies de bestelling plaatst, belonen we de invloed die je op de klant uitoefent. Zo helpen we jouw business groeien, vanuit een focus op de rol die jij als vertrouwd adviseur voor je klanten speelt.

Systeemintegrator

Help klanten om innovatieve bedrijfsoplossingen op basis van de Globis-productenportfolio uit te stippelen, te plannen en te leveren.

Help klanten om bedrijfsoplossingen uit te stippelen, te plannen en te leveren. Globis ‘Systeemintegratoren’ zijn belangrijke leden van het Globis-partnernetwerk. Ze bieden advies, integratie en andere diensten met toegevoegde waarde aan, die klanten helpen om hun businessobjectieven te behalen. Als Globis Systeemintegrator werk je samen met klanten om innoverende oplossingen te leveren die het potentieel van de Globis-productenportfolio aanboren.