Van Hollebeke Plastics chooses Globis
17/04/2016
Van Hollebeke Plastics chooses Globis
17/04/2016
Show all

Van Hollebeke Plastics kiest Globis

Van Hollebeke Plastics is een van België’s grootste polyethyleenfilmproducenten. Het bedrijf bouwde zijn naambekendheid en rentabiliteit op de principes van de lean methode, efficiëntie, pragmatiek en een zeer klantgerichte aanpak. In de zoektocht naar een nieuw softwareplatform dat aan de huidige én toekomstige noden beantwoordt, vond Van Hollebeke in Globis een partner die op dezelfde golflengte zit.

Een gemeenschappelijke golflengte vormt natuurlijk onvoldoende basis voor een langetermijnrelatie met een softwareprovider. De kracht van het Globis-platform ligt in zijn mogelijkheid om een bedrijf om te vormen tot een digitale onderneming die de configuratie van producten en diensten terstond op maat van de klant uitvoert en masterdata en transacties automatisch verwerkt.

In de eerste fase van het project wil Van Hollebeke focussen op geavanceerde productconfiguratie, kostenberekening en orderadministratie. Onmiddellijk daarop zullen automatische productplanning, werkvloerregistratie en magazijnmanagement aan de beurt zijn.

Van Hollebeke Plastics is een van de snelgroeiende bedrijven die geloven dat digitale transformatie onontbeerlijk is om de groei van klantentrouw, omzet en uiteindelijk ook rentabiliteit te bevorderen. Perfect het type bedrijf dat in Globis de juiste partner vindt om zo’n project met succes te volbrengen.